Muskel- og ledsmerter efter træning, overbelastning eller slitage

Ondt i skuldrene, ømme arme, underben, knæ eller lår. Muskel- og ledsmerter kan sætte sig mange steder og spænde over så forskellige smerteoplevelser som let irritation til en brændende følelse i den konkrete muskel eller led.
I Linnéas kropsterapi behandler jeg muskel- og ledsmerter ved en pulserende massage, tryk, stræk og ledfrigørelse. Jeg ser også på kroppens sammenhænge. Når din skulder gør ondt, kan årsagen til de spændte muskler ofte findes i selve skulderen. Men det kan også tænkes, at årsagen til spændingerne i skulderen skal findes i hofteområdet, som skulderen kompenserer for – laver modspænd for.  Fordi hele kroppen hænger sammen!

Stress, angst og depression

I Linnéas kropsterapi samarbejder jeg med dig om at få en dybere kontakt til din krop, med lange dybe vejrtrækninger, blid massage og berøring hvor dit parasympatiske nervesystem bliver vakt. Kroppens alarmberedskab falder til ro og flere sunde, helende hormoner og transmitterstoffer bliver aktiveret. Jeg arbejder også på dine energibaner og kan dæmme op for blokeringer, hvor din livsenergi får et større flow, dine ressourcer og potentialer kommer i centrum i dit liv.

 

Traume og chok

Traume og chok du har fået i barndommen eller senere i livet giver anledning til hvordan du tænker og handler i dag.
Kroppen husker, selvom dine bevidste tanker om et traume eller chok, for længst har lukket ned. Derfor er kropsterapi en genial behandlingsform for at få forløst fx dårlige oplevelser ved en fødsel, alvorlige uheld og kroniske sygdomme med stærke følelser som fx dødsangst som følge.
Også overgreb, grænseoverskridende adfærd af forældre eller andre voksne i vores barndom, skam- og skyldfølelser husker kroppen. For at blive fri fra disse stærke følelsesmæssige erindringer, som tit sætter sig som låsninger og spændinger i kroppen, bliver du nødt til at se på og mærke dem igen, denne gang for at møde oplevelsen med kærlighed og accept. Nogle af mine klienter siger at de tidligere har talt med psykologer, men erindringerne styrer og plager dem stadig, fordi de stadig sidder i kroppen. Her kan jeg med en unik indføling, empati, dybdegående massage og akupressur hjælpe dig at blive forløst og et meget mere frit menneske!

Børn og unge og voksne med specielle behov

Som tidligere speciallærer er denne målgruppe meget velkendt for mig og ligger derudover mit hjerte nær. Mennesker med specielle behov er selvfølgelig et meget vidt begreb og dækker over mange forskellige fysiske, psykiske og mentale udfordringer. Kropsterapien rammer dog plet som behandling hvis mennesker oplever manglende selvværd, uro og fysisk utilpashed. Jeg kan i Linnéas kropsterapi gennem dybdegående massage, arbejde med dyb, langsom vejrtrækning, etablere en større kropsbevidsthed og tro på egne evner.