Linnéas Kropsterapi

Kropsterapi er for dig som ønsker en helhedsmæssig behandling

Behandlingen bygger på at krop og psyke hører sammen. Jeg er uddannet kropsterapeut ved Totum i september 2020. Jeg har derudover læst anatomi og fysiologi samt sygdomslære ved Innowell.

Som kunde ved Linnéas Kropsterapi vil du opleve en dybdegående massage, akupressur, zonetryk under fødderne, en pulserende massage på energibaner samt en samtale før, under og efter behandlingen.

Du vil selv være en aktiv del af din egen behandling. Vi vil arbejde med din vejrtrækning og du bliver under hele behandlingen bedt om at mærke din egen krop og hvad behandlingen gør ved den. I mit univers giver det ikke mening at symptombehandle. Hvis du har ondt i en del af kroppen har det også indflydelse på andre dele af din fysiske krop og også på din mentale og psykiske sundhed. Derfor giver det ikke mening at behandle fx kun en skulder, et knæ eller en hofte.

I Linnéas Kropsterapi går jeg efter årsagen til smerten og hele dens indflydelse på din hverdag. Dette giver en helbredelse på alle niveauer; på det fysiske, mentale og det psykiske.

Kropsterapi frigør fysiske og psykiske spændinger, og kan på den måde hjælpe folk med at:
1. Skabe bedre kontakt mellem hoved og krop
2. Løsne spændinger og smerter i kroppen
3. Afhjælpe hovedpine og migræne
4. Afhjælpe stress, angst, depression og tristhed
5. Skabe fornyet energi
6. Skabe et frit og dybt åndedræt
7. Hjælpe på smerter i forbindelse med piskesmæld og diskusprolaps
8. Skabe balance, ro og øget kropsbevidsthed
9. Forløse chok og traume